top of page

AnxioControl Herbál végre Magyarországon is elérhető

Frissítve: 2021. márc. 1.

AnxioControl Herbal (30x)

Ez a rendkívüli gyógynövényekből készült, speciális alapanyagokra standardizált termék, orvosi vizsgálatok sorával alá támasztva segít átvészelni a feszült heteket. Kevesebb szorongást, jobb alvást és kiegyensúlyozottabb mindennapokat ígér.



A tradicionális gyógyászat már régóta ismeri az Echinacea (kasvirág) áldásos hatásait, amelyek a nátha és a megfázás enyhítésére szolgálnak – írja a Mindset Pszichológia. Magyar kutatók azonban az utóbbi 10 évben rájöttek, hogy néhány különleges fajtája hatásosan csökkenti a szorongást. A felfedezés a Drogkutató Intézet igazgatójának, Prof. Dr. Haller József neurobiológusnak és társainak munkáját dicséri.

Forrás: mandiner.hu


A termék leírása a dobozon és szórólapokon:

Az AnxioControl-ban található kamillakivonat segítséget nyújthat a SZORONGÁS tüneteinek csökkentésében, hozzásegíthet a NYUGODT ALVÁSHOZ és az általános LELKI EGYENSÚLY megtartásához. Az AnxioContol-ban található EP107 kivonat egy klinikailag tesztelt és speciálisan standardizált, különleges termőterületekről származó Echinacea készítmény. Az AnxioControl B6-vitamin-tartalma hozzájárulhat az idegrendszer megfelelő működéséhez és az egészséges pszichés funkciók fenntartásához. A nemzetközi GMP irányelvei alapján, magas minőségben, laktóz-, glutén-, titándioxid-, és GMO-mentesen gyártott Vegán termék.

NEM ÁLMOSÍT, NEM TOMPÍT EL

TELJESEN TERMÉSZETES

NEM OKOZ FÜGGŐSÉGET

1 tabletta hatóanyagai:

Keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia) gyökér száraz kivonata (1:6-8)* - 40 mg

Kamilla (Matricaria recutita) virág száraz kivonata - 37,5 mg

B6-vitamin (NRV**15%) - 0,21 mg

*EP107™, speciálisan standardizált, eredetileg Magyarországon fejlesztett, de Észak-Amerikában már az AnxioCalm™ tablettákban régóta bizonyított, különleges alkamide profilú kivonat formájában. Egyes alkamidok az Endocannabinoid rendszerhez kötődnek.

**felnőt napi beviteli érték (NRV, nutrient reference value %-ában kifejezve)

313 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Covid tesztek

Árak Augusztus 1-től érvényesek Bizományos rendeléseket kérem telefonon vagy emailben adják le. Az árak nettó értékben vannak megadva

Több mint 20 éve a patikák szolgálatában.

© 2021 by W-Pharma

bottom of page