top of page

A magyar találmány végre elérhető Air7

Frissítve: 2021. febr. 8.


Az egészséges tüdő nélkülözhetetlen kincsünk a mindennapokban. Kiemelt figyelmet érdemel, hiszen egy nap 44 ezer alkalommal is használjuk. Légzőszerveink legfontosabb részeként szerepe hihetetlenül fontos a szervezet jó működésében. Egy magyar szakértőkből álló csapat épp ezért fejlesztette ki és dobta piacra a hétféle, válogatott összetevőt tartalmazó Air7 kapszulát, a tüdő vitaminját. (x)

A megfelelő vitaminszint vitathatatlanul az egészséges szervezet alappillére. Bevett gyakorlat, hogy az esetleges vitaminhiány megszüntetésére vagy megelőzésére szükség esetén vitaminkészítményekkel védjük a látásunkat, hajunkat, immunrendszerünket, az azonban kevésbé ismert tény, hogy bizonyos vitaminkombinációk a külső hatásoknak fokozottan kiszolgáltatott tüdőnk egészségéhez járulhatnak hozzá.

A környezeti hatások: vírusok, baktériumok elsőként sajnos éppen tüdőnket, ezt a pótolhatatlan szervünket támadják meg, így a mostani járványügyi helyzetben még inkább kötelességünk, hogy odafigyeljünk rá. A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk azért, hogy az egészségét megőrizzük. Ezért tették a közelmúltban mindenki számára elérhetővé magyar tudósok az Air7 nevű készítményt, az első magyar tüdővitamint. A forradalmi magyar étrendkiegészítő a tüdő számára szükséges vitaminok, valamint egyéb támogató összetevők ötvözésével járul hozzá tüdőnk egészséges működéséhez. Mit tartalmaz a tüdő vitaminja? Ez a komplex kis tabletta a D-3 vitamin, az A-vitamin, a Cordyceps és a Koenzi q10 hatékony ötvözete, összetevői erősítik az immunrendszer működését és szabályozzák a szervezet ellenálló képességét, mellyel segíti tüdőnket a különféle betegségekkel folytatott harcban. Fontos antioxidánsokat tartalmaz a légutakat károsító szabad gyökök ellen, így nagymértékben csökkenti a tápanyagok elégetésekor és az anyagcsere kapcsán keletkező veszélyes vegyületek koncentrációját. Az egészséges tüdőnek javul az oxigénfelvevő kapacitása, így az oxigén gyorsabban juthat el testünk minden részéhez, növelheti a sportteljesítményt, idegrendszerünk ionizálásával pedig csökkentheti a depresszióra való hajlamot.

Az Air7, ahogyan semmilyen más hasonló táplálékkiegészítő készítmény, nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott táplálkozást, de rendszeres fogyasztásával egyik legfontosabb szervünknek, a tüdönknek nyújthatunk mentőövet a mindennapokban, megelőzve a vitaminhiány esetén fellépő károsodásokat. Hamarosan a boltok polcain is megjelenik majd, addig pedig a hivatalos webshop-ból lehet megrendelni. Az Air7 vitaminokat és más nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!140 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Covid tesztek

Árak Augusztus 1-től érvényesek Bizományos rendeléseket kérem telefonon vagy emailben adják le. Az árak nettó értékben vannak megadva

Comments


Több mint 20 éve a patikák szolgálatában.

© 2021 by W-Pharma

bottom of page