top of page

Bottega Verde Termékek kizárólag nálunk

Frissítve: 2022. nov. 14.

Nem régiben megérkezett hozzánk is olasz ország első számú teljes mértékben növényi alapú kozmetikum palettája a Bottega Verde termékcsalád. Magyarországon büszkén elmondhatjuk, hogy gyógyszer nagykereskedőként elsőként árulhatjuk ezeket a termékeket.


A legfőbb jellemzői a patikák számára: Bizományos készlet, Erős Marketing, Magas haszonkulcs, Visszajáró vevőkőr, Kizárólag patikákban kapható, Megfizethető. A természet, mint ihletforrás mindig is a DNS-ünkben volt. Ahogy a Bottega Verde egy kis gyógynövényboltból a mai vállalattá nőtte ki magát, hű maradt a természetességhez, amelyről mindig is híres volt, és olyan innovációs folyamatot követett, amelynek célja, hogy termékei egyre biztonságosabbak és hatékonyabbak legyenek. Formulái jelentik a kiindulópontot a megújuláshoz vezető úton, amely magában foglalja a felesleges vegyszerek elkerülésének ígéretét, és a természetes összetevők fáradhatatlan kutatását.

MI TERMESZTJÜK

A kozmetikai termékeinkben már megtalálható szőlő, olajbogyó és zab mellett a Tenuta Massaini birtok 300 hektáros területén új növényeket kezdünk termeszteni, köztük olyan botanikus növényeket, mint a körömvirág. Két őshonos növény, a tengeri fenyő és a rekettye is megtalálható termékeinkben. MI VÁLOGATJUKMoringa Brazíliából, Argan Marokkóból, Goji bogyó Ázsiából: elkötelezettek vagyunk a funkcionális összetevők folyamatos keresése mellett közvetlenül a származási helyükön, hogy maximalizáljuk a hatékonyságukat. Jelenleg több mint 300 összetevőt alkalmazunk a világ minden tájáról. ÁTALAKÍTJUKKutató- és Fejlesztési Laboratóriumunk minden nap azon dolgozik, hogy a természet színeit és illatait természetes és innovatív szépségformulákká alakítsa, amelyek eredményét mindig speciális bőrgyógyászati intézetek és szigorú hatékonysági tesztek garantálják.


További Információkért kérem látogassanak el a bottegaverde.hu


112 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Covid tesztek

Árak Augusztus 1-től érvényesek Bizományos rendeléseket kérem telefonon vagy emailben adják le. Az árak nettó értékben vannak megadva

Comments


Több mint 20 éve a patikák szolgálatában.

© 2021 by W-Pharma

bottom of page