Cégünkről

Cégünket a W-Pharma Gyógyszernagykereskedelmi Kft.-t, 1999-ben alapítottuk meg, feleségemmel családi vállalkozásként. 

Mind a mai napig közösen hozzuk meg a céggel kapcsolatos döntéseket, és hisszük hogy két ember akik összekötötték az életüket, ha akarnak tudnak nagyszerű dolgokat alkotni.


Lépésről lépére fejlődtünk sok sok év alatt. Eleinte hárman dolgoztunk , mára már több mint 40 embernek adunk munkát és megélhetést.


Budapesten a patikai forgalom 12-15%-át bonyolítjuk és évről évre nő a forgalmunk. Pest megye nagyobb városaiban és kisebb településein is egyre több gyógyszertárat látunk el.

 

A gyors és rugalmas szállítást 6 gépjármű biztosítja.
Előzőleg már több éves tapasztalatunk volt a nagykeres-kedelemben. Gyógytermékek értékesítésével megalapoztuk piaci kapcsolatainkat. Sok gyógyszerésszel igen jó kapcsolatot ápolunk. Vannak partnereink akiknek 20 éve szállítunk!
Üzlet politikánk a hosszú távú kapcsolatokra épített, és ez ma is érvényes.

Egyszerű az elv: a vevőnek mindig igaza van és igyekszünk minden problémát a legrövidebb idő alatt megoldani.

Nem csak vevőnek, hanem partnernek tekintjük a patikákat. Az érdek közös, mindenki elégedett, és a következő évben is együtt akar működni partnerével.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a csomagolásra,- az egyszerű áru átvétel miatt-,a szállítás gyorsaságára, és a folyamatos fejlesztésre.

Telephelyünk a IV. kerületben Újpesten található 1200 négyzetméteren. Minden évben folyamatosan a kor igényeinek és az előírásoknak megfelelő fejlesztéseket hajtunk végre.


 

     Jelszavunk: W-PHARMA Kft. A PATIKÁK SZOLGÁLATÁBAN!

© 2020 by W-Pharma Kft.